EXHIBITIONS

  • DROOMFABRIEK RADIO KOOTWIJK

          24 NOV TOT HEDEN

EXPOSITIE: THE ROAD TO...
PROJECT: CONTACT

"Van dromen naar fabrieken, daar gelooft de Droomfabriek in. Wij willen met deze 'expositie' jonge, talentvolle mensen de gelegenheid geven om te tonen wat zij kunnen fabrieken vanuit hun dromen". - De Droomfabriek

De expositie “The Road To...” (van mijn project: Contact) is een tentoonstelling waar het begint met een droom, gevolgd door verschillende emoties en eindigt in vrijheid. 

THEROADTO
  • NEDERLANDS FOTOMUSEUM ROTTERDAM

          10 SEPT - 10 NOV 2021

EXPOSITIE: NIGHT IN/ DAY OUT
PROJECT: CONTACT

Het Nederlands Fotomuseum presenteert met Night In/ Day Out de afstudeerwerken van 4 jonge fotografen van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie op de ramen van het museum. Deze tentoonstelling komt tot leven zodra de zon onder gaat en is voor iedereen vanaf de straatkant te zien.

"Voor dit project heeft Sam 3 weken zonder menselijk contact geleefd. Alleen Sam, de camera en de natuur. Dit project ontstijgt het egodocument. Sam brengt op een esthetische manier een gevoel van bezinning over."
- Nederlands Fotomuseum Rotterdam. 


Voor meer informatie: 
https://www.nederlandsfotomuseum.nl/tentoonstelling/area-2021/

Night In-Day Out
Night In - Day Out
Night In - Day Out
  • HAIR DESIGN APELDOORN         

          21 SEPT - 6 DEC 2021

EXPOSITIE: KUNST BIJ DE KAPPER

PROJECTS: CONTACT, BEING NUDE, HIDE

 

Kunst bij de Kapper is een initiatief van Marjolein Burges van kapsalon Hair Design. Zo’n 5 jaar geleden is het idee ontstaan om de muren van de kapsalon ter beschikking te stellen voor kunst. De komende weken zijn de foto's van Sam Warnaar te zien. 

Haar projecten 'Contact', 'Being Nude' en 'Hide' worden tot 6 december geëxposeerd. Voor meer informatie: 

https://apeldoorn.photo/events/kunst-bij-de-kapper/


 

  • Loods 6 Amsterdam

          5 SEPT - 11 SEPT 2021

Kunst bij de kapper

EXPOSITIE: AREA 2021

PROJECT: CONTACT

AREA 2021 presenteert in Loods 6 in Amsterdam alle projecten van de afgestudeerden aan de Fotovakschool, onderdeel van de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. “Area” is de Engelse vertaling van de begrippen “terrein” of “ruimte”. In de fotografie verkennen wij allemaal een ander terrein en bieden met AREA 2021 een expositie vol unieke en uiteenlopende projecten. Daarnaast vindt de naam AREA 2021 zijn oorsprong in de beginletters van de verschillende steden waar de opleiding is gevestigd, namelijk Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn.

AREA2021
AREA2021
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon