NEWSLETTER

ABOUT/ CONTACT

Sam Warnaar (2000) is een autonome Nederlandse fotograaf die haar fascinatie voor het vrouwelijk lichaam, gecombineerd met haar liefde voor abstractie, compositie en minimalisme vastlegt in haar werk.

Sam laat de kracht van kwetsbaarheid zien en gelooft juist dat als je je kwetsbaar op stelt, je innerlijke kracht kan groeien. Ze gelooft in de kracht van het samen creëren door model en fotograaf en haalt haar inspiratie uit haar modellen die zich aan haar blootgeven.

Sam behaalde in 2021 haar HB0-diploma Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam. Tegenwoordig richt zij zich op fine art fotografie. In haar werk voelt ze zich niet gelimiteerd tot het afbeelden van de realiteit, maar voelt zij de vrijheid om haar eigen verbeelding te tonen. 

Haar werk is onder andere tentoongesteld in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam en was onderdeel van de internationale expositie ImageNation in Milaan. Daarnaast is haar werk gepubliceerd in én op de cover van GUP New 2022 en is ze geselecteerd als FRESH EYES European talent 2022. 

hautephotographie_edited_edited.png

Thanks for submitting!

Online Publications
Exhibitions
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon